M900 Stationär dator BIOS inställningar inför Windows 10 uppgradering

Följ denna guiden när du behöver installera Windows 10 på en M900 stationär dator.

1. Se till att datorn är avstängd helt, sedan sätt igång den på strömknappen.
Direkt efter du trycker på strömknappen, tryck på Enter flera gånger tills du kommer fram till BIOS menyval.

2. Tryck F1 för att komma in i BIOS Setup.

3. Navigera till kategorin "Advanced" och se till att följande inställningar är satta:

Intel (R) Hyper-Threading Technology   =  [Enabled]

Intel (R) Virtualization Technology = [Enabled]

VT-d = [Enabled]

TxT = [Disabled]

4. Navigera till kategorin Security och se till att "Secure Boot" = [Enabled].

5. Navigera till kategorin Startup och se till att "CSM" = [Disabled] och "Boot Mode" = UEFI Only.

6. Navigera till kategorin Exit, välj "Save Changes and Exit" och tryck Enter 2 gånger.

Nu ska datorn vara redo för installation till Windows 10, men måste göras över F12 PXE nätverksinstallation. Hör av dig till Servicedesk om du behöver hjälp med detta.