Skrivare - Lägga till en skrivare (Alternativ 2)

1. Start/Enheter och Skrivare
2. Lägg till en skrivare
3. Välj alternativet Lägg till en nätverksskrivare
4. Tryck på Avbryt bredvid indikatorn och tryck sedan på Skrivaren jag vill använda finns inte med i listan
5. Välj Sök efter en skrivare i katalogen baserat på plats eller funktion och tryck Nästa

6. Skriv in platsen som skrivaren står på i fältet Plats (t.ex. Electro Bromma eller *Bromma för att hitta alla skrivare fär ordet Bromma finns med) och tryck retur för att söka

7. Dubbelklicka på önskad skrivare för att lägga till denna

8. Tryck på Installera drivrutin

9. Välj Nästa när meddelandet om att skrivaren är tillagd

10. Klicka på slutför (skrivaren kommer att användas som ditt förstahandsval om du inte bockar ur  "används som standardskrivare")