MidrocOnline - Introduktion av projektrum för externa användare

Åtkomst till Midroc Online och projektrum

För att kunna arbeta i ett projektrum behöver varje enskild användare skapa ett Microsoft-ID, dock ej om ert företag redan är anslutet till Microsoft Office 365.

För att skapa ett ID vänligen följ instruktioner nedan.

1. Följ länken https://signup.live.com för att skapa ett microsoft-konto om du inte redan har ett (t.ex. x.y@outlook.com, x.y@hotmail.com, x.y@live.com etc..)

2. När ert ID har skapats så kan ni följa den länk i inbjudningsmailet som tar er till produktionsrummet.

• Önskvärt är att ni använder den mailadress som används för er kontakt med Midroc.
  • Observera att ni inte behöver fylla i ert telefonnummer för att skapa ett Microsoft-ID.

Produktionsrummet

Väl inne i produktionsrummet är rekommendationen att skapa en favoritlänk till projektplatsen för lättare åtkomst. Detta görs t.ex. genom att klicka på ikonen , som återfinns uppe till vänster i din webläsare.