OneDrive - iOS App

Denna guide går igenom lite funktioner med OneDrive appen i iPhone.

Håll nere fingret på filen/mappen för att markera den. Tryck på Avbryt för att ta bort markeringen igen.

Mappikonen: Flytta filen i ditt dokumentbibliotek.

Papperskorgen: Ta bort fil.

Tryck på fyrkanten med pilen för att få upp följande alternativ (mappar har enbart alternativen Bjud in personer & Visa vilka detta delas med):

Tryck på punkterna nere till höger för att få upp fler alternativ (mappar har enbart Detaljer och Byt namn på den här mappen):

Tryck på de 3 punkterna högst upp till Höger. Bilderna nedan visar alternativen i en Mapp (till vänster) och i rooten av dokumentbiblioteket (till höger).

De flesta är ganska självförklarande.

Lägg till objekt: för att Skapa en mapp, Ta ett foto eller spela in en video eller ladda upp en fil från din telefon  (t.ex bild).

Tryck på Delas längst ned till höger för att få upp dokument som är delad av någon annan till dig.