Microsofts lösenordshantering

1. Gå till online.midroc.se
  2. Uppge din kontoinformation.
    Användarnamn: Din e-postadress (eller midroc\kontonamn)
    Lösenord: Det initiala lösenordet du har fått skall uppges här. Det fungerar bara en gång och måste ersättas med ett personligt.
  3. När du har uppgett informationen så kommer tre nya fält fram.
    Tidigare lösenord: Här uppger du ditt initiala lösenord.
    Nytt lösenord: Skapa ett personligt lösenord. Kravet är att lösenordet måste innehålla minst åtta tecken och ha en kombination av stor, liten bokstav, en siffra och/eller ett specialtecken (te.x. ett utropstecken eller en punkt.)
    Bekräfta nytt lösenord: Repetera lösenordet som du vill skapa.
  4. När du nu klickar på skicka-knappen så kan man säga att ditt lösenordsförslag skickas till systemet för kontroll.

5. Om lösenordet inte uppfyller ovan krav om längd och val av tecken, så får du ett felmeddelande.

6.  Om lösenordet godkänns så hamnar du i "normalt" inloggningsläge. Uppge ditt användarnamn och det nya lösenordet och logga in.