Lösenordsåterställning - iforgot.midroc.se

Denna guide förklarar hur du byter lösenord när du sitter externt (te.x. från en telefon) För att denna guide ska fungera så behöver ditt telefonnummer finnas i Midrocs system.

1. Starta Internet Explorer (annan webbläsare går också bra, såsom Mozilla Firefox och Google Chrome).
  2. Gå in på hemsidan online.midroc.se och klicka på länken under "Need to reset your password?"
    http://iforgot.midroc.se

3. Fyll i din mailadress i fältet Användar-ID och fyll i tecknen som visas

4. Välj kontaktmetod för verifiering:
  5. Oavsett vilken verifiering som väljs så behöver du skriva in telefonnumret till mobiltelefon alternativt din arbetstelefon.
  6. Om du valt Skicka ett sms till min mobiltelefon så skriver du in mobilnumret och trycker på Text.
  7. Du får då ett sms med en verifieringskod som du skriver in på sidan.
  8. Då får du upp en ny ruta där du kan skriva in det lösenord som du vill använda.
  9. Efter det så kan du logga in som vanligt på Midroc, sitter du externt kan du nu logga in på online.midroc.se